Cautare

193 de rezultate pentru "serhan naim mateescu emilia" (3.68 secunde)
Iar interesul nostru nu este sa dam amenzi, ci sa-i constientizam pe cei care detin autoturisme ca trebuie sa plateasca pentru parcarea pe domeniul public al municipiului Craiova", a precizat Octavian Mateescu, directorul Politiei Locale Craiova.
In noaptea de joi spre vineri se vor semnala ploi de vara in special in zone din vestul, centrul si nordul tarii, dar de sambata regimul termic va deveni unul deosebit de cald pentru aceasta perioada, a indicat pentru Agerpres directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie, Elena Mateescu.
Romania este lovita de un val de ger puternic. Elena Mateescu, director ANM, a anuntat prognoza pentru perioada urmatoare.
Directorul ANM, Elena Mateescu, a transmis ca Romania nu va fi traversata de un nor toxic care provine din Ucraina si ca emisiile detectate de statiile de monitorizare a calitatii aerului s-ar datora avertizarii de Cod Galben de vant.
Este vorba despre un cod portocaliu de ploi si vijelii. Elena Mateescu, directorul ANM, a intrat in direct la Antena 3 unde a explicat care sunt zonele vizate.
Romania, maturata de ploi si vijelii. Directorul ANM, Elena Mateescu, avertisment de ultima ora
Prapad facut de furtunile puternice cu grindina in Romania. Elena Mateescu, directorul ANM, anunt de ultima ora
Elena Mateescu, directorul ANM, anunta temperaturi caniculare. Val de aer saharian peste Romania
"Actiunea a fost realizata in urma numeroaselor sesizari primite de la cetateni atat la nivelul Politiei Locale, cat si al Primariei Craiova, in sensul ca exista persoane care practica activitatea de taximetrie fara a detine autorizatiile necesare, dar si cu privire la faptul ca taxiurile nu isi respecta statiile special amenajate, ba, mai mult, blocheaza si statiile de transport in comun", a declarat Octavian Mateescu, directorul Politiei Locale Craiova.
Ciclonul Mathis va aduce importante cantitati de precipitatii, inclusiv ninsori, a anuntat Elena Mateescu, directorul ANM, in direct la Antena 3 CNN.
Elena Mateescu, directorul ANM, a explicat care va fi situatia din Romania pe masura ce ciclonul mediteranean, care a facut prapad in mai multe tari din Europa se apropie si de noi.
Ciclonul care devastat mai multe regiuni din Italia se indreapta spre estul Europei si va afecta si Romania, unde sunt asteptate pana la finalul acestei luni ploi torentiale si chiar si caderi de grindina, fenomene care vor fi accentuate de temperaturile neobisnuit de ridicate pentru aceasta perioada, a declarat directorul ANM Elena Mateescu la Digi24.
Zeci de masini au ramas blocate in zapada, iar un microbuz a derapat in afara drumului. Elena Mateescu, directorul ANM, anunta ce ne asteapta in perioada urmatoare.
Meteorologii au emis mai multe avertizari cod galben de vant si ploi pentru Romania. Elena Mateescu a anuntat prognoza meteo actualizata.
Unde va fi cel mai cald, dar si daca se mai intoarce iarna, a spus Elena Mateescu, directorul general al ANM, luni, la Antena 3 CNN.
Meteorologii avertizeaza ca nici in urmatoarea perioada vremea nu va fi una stabila. Ce prognoza au facut meteorologii pentru aceasta vara a spus sefa ANM, Elena Mateescu, vineri, la Antena 3 CNN.
Vremea devine tot mai ciudata, astfel ca, de la aproape 35 de grade intr-o zi, trecem la temperaturi de inghet. Elena Mateescu, directorul ANM, a prezentat vineri, la Antena 3 CNN, prognoza meteo actualizata.
Cat priveste situatia descentralizatelor, prefectul Culetu a adaugat ca pentru postul de director al ARR si-a depus dosarul Gabriel Iordache, pentru posturile de director si director adjunct al AJOFM s-au aratat interesate Alina Mihaela Popescu si, respectiv, Emilia Murineanu, iar in functia de director SAPARD a fost numit Mircea Solomon.
Emilia Romagna, Friuli Venezia Giulia, Veneto si Lombardia (in aceste zone se inregistreaza 56% din totalul cazurilor). Statele de origine ale lucratorilor straini care sufera de boli profesionale sunt:
Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004. El este Emil Brumaru, poetul SEXagenar:
google-analytics.com